SMS tjänster via API

SMS tjänst för företag
Vill ni integrera vårt SMS-system med ert befintliga system? Med våra API:er så kan ni integrera snabbt och enkelt.
Med SMS via API kan ni:
 • Automatisera påminnelse
 • Skicka ut aviseringar vid ex. beställningar
 • Avisera påfyllda varor
 • Informera kunder inför kommande betalningar

Registrera dig GRATIS på 30 sekunder

Vi erbjuder SMS tjänster för företag som är i behov av att integrera vårt SMS-system med ert befintliga system. Automatisera och effektivisera er kundkommunikation med vårt SMS-system via API! Oavsett om du vill skicka automatiska påminnelser, bokningsbekräftelser eller behörighetskoder så är vår SMS tjänst utformad för att kunna möta dina behov.

Med SMS kan ni nå era kunder snabbt och direkt. 90% av alla SMS öppnas inom 3 minuter, och genom att integrera SMS i ert befintliga system så kan ni utveckla er kommunikation och öka kundengagemanget!

SMSAPI är en högkvalitativ SMS tjänst för företag som gör det möjligt att integrera ditt företags befintliga system med vårt SMS-system. Den största fördelen med vår SMS tjänst är hur enkel den är att implementera. Använd dig av våra tillgängliga bibliotek, eller anslut direkt via API.

SMS-utskicken kan skickas från ett avsändarnamn eller telefonnummer som ni valt. Varje meddelande som skickas via vårt system har en unik id, vilket gör det möjligt för dig att ta emot information om dess leverans.

Med SMS kan ni nå era kunder snabbt och direkt. SMS har en öppningsgrad på 98% och 90% av alla SMS öppnas inom 3 minuter, och genom att integrera SMS i ert befintliga system så kan ni utveckla er kommunikation och öka kundengagemanget! I vår SMS tjänst erbjuder flertalet funktioner för att du enkelt ska kunna skapa personliga, effektiva och engagerande SMS-utskick. Med vårt API kan ni:

  Med vår API kan ni:

 • Skicka bulk eller singelutskick

 • Använda SMS-mallar

 • Hantera er kunddatabas

 • Ta emot meddelanden

 • Använda avsändarnamn

SMSAPI är en högkvalitativ SMS-plattform som gör det möjligt för företag att integrera ditt system med vårt SMS-system. Den största fördelen med vårt system är hur enkelt det är att implementera. SMS-utskicken kan skickas från ett avsändarnamn eller telefonnummer som ni valt. Varje meddelande som skickas via vårt system har ett unikt id, vilket gör det möjligt för dig att ta emot information om dess leverans.

En effektiv SMS tjänst

Automatiska aviseringar

Då SMS når dina mottagare på en gång passar kanalen utmärkt då du vill nå ut med snabba aviseringar. Genom att integrera vår SMS tjänst med ert befintliga affärssystem kan du automatisera ditt kommunikationsflöde och säkerställa att dina kunder är uppdaterade med till exempel produkttillgänglighet, betalningsbekräftelser, bokningsbekräftelse och leveransstatus.

Påminnelser

Påminn dina kunder om viktiga ärenden och aktiviteter genom automatiska SMS-påminnelser. Ett SMS fångar dina mottagares uppmärksamhet och kan därför bidra till minskat antal försenade betalningar eller uteblivna besök.

Autentisering

SMS är en effektiv och säker metod för inloggning och verifiering av känslig data. SMS-autentiseringsfunktionen i kundportalen ökar säkerheten hos dina användare och minskar möjligheterna att bli hackad.