Skicka sms från datorn

Vi erbjuder enkla SMS-tjänster via webben! Med vår SMS-plattform kan du skapa engagemang genom singel- eller bulkutskick, driva trafik till er hemsida och skapa kampanjer med hög ROI.

Med vår SMS-plattform kan ni:

  • Nå ut till tusentals kunder på några sekunder
  • Öka omsättningen med hjälp av den mest effektiva kommunikationskanalen
  • Bygga en stark varumärkesimage
Skapa konto

Registrera dig GRATIS på 30 sekunder

Fler funktioner

Rabattkoder

Använd den här funktionen för att generera/importera och hantera rabattkoder som sedan kan användas för att mäta ROI för SMS-marknadsföringskampanjer.

Korta länkar och url:er

Genom att inkludera korta URL:er i SMS:et får du ett extremt effektivt marknadsföringsverktyg och uppnår en öppningsfrekvens som en e-postkampanj inte kommer i närheten av.

Multimedia

Det går att lägga till ytterligare media till SMS:et, till exempel bilder, videoklipp och pdf-er, allt hanteras från SMSAPI.

Underkonton

Det är enkelt att delegera uppgifter till medarbetare, ställa in ansvarsområden och definiera rättigheter. Det går även att skapa en gemensam budget.

Schemalagda SMS

Missa inte några fler chanser. Planera er SMS-kampanj i förväg, så sparar du tid och undviker att dina meddelanden blir försenade.

Samla in kunddata

Skapa en effektiv kundbas på enklast möjliga sätt. Den här widgeten är lätt att installera och gör det möjligt att samla in kunddata snabbt! Alla insamlade nummer läggs automatiskt till i den valda gruppen i kontaktdatabasen.

Födelsedags-SMS

Grattis på födelsedagen! Skicka personliga meddelanden till era kunder (och infoga en rabattkod till exempel). Det är ett perfekt sätt att skapa en positiv bild av varumärket/företaget. Allt som behövs är att ni samlar in födelsedatum och sedan sköter funktionen resten.

Segmentering

SMS-marknadsföring är effektivt om den sköts på rätt sätt. Med den här funktionen kan man gruppera kontakter som man vill, till exempel efter skostorlek, och sedan använda dem i kommande kampanjer.

Är det enkelt att skicka sms via datorn?

Allt du behöver för att skicka sms via datorn ingår i vår webbportal

Att skicka sms från datorn är ett enkelt och effektivt sätt att nå din målgrupp. I vår webbaserade plattform kan du nå en enorm mängd mottagare på bara några sekunder. Det enda du behöver göra för att komma igång är att skapa ett gratis konto, fylla på med poäng och du är redo att skicka ditt första sms via datorn. Vi lägger hela tiden till nya funktioner och förbättrar de som redan finns. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda.

Funktioner

Följande funktioner kan vara användbara när du skickar sms från datorn:

  • Lägg till rabattkoder
  • Definiera tid och datum för lansering av kampanjen
  • Skapa meddelanden med hög prioritet (snabba SMS).
  • Använd specialtecken i UTF-8-kodning

När kampanjen är klar kan du generera en rapport som visas i kundpanelen.

SMSAPI är en högkvalitativ SMS-plattform som gör det möjligt för företag att integrera ditt system med vårt SMS-system. Den största fördelen med vårt system är hur enkelt det är att implementera. SMS-utskicken kan skickas från ett avsändarnamn eller telefonnummer som ni valt. Varje meddelande som skickas via vårt system har en unik id, vilket gör det möjligt för dig att ta emot information om dess leverans.

Registrera dig gratis

Registrera dig på 30 sekunder

Skapa konto