SMS-tjänster via webb

Vi erbjuder enkla SMS-tjänster via webben! Med vår SMS-plattform kan du skapa engagemang genom singel- eller bulkutskick, driva trafik till er hemsida och skapa kampanjer med hög ROI.

Med vår SMS-plattform kan ni:

  • Nå ut till tusentals kunder på några sekunder
  • Öka omsättningen med hjälp av den mest effektiva kommunikationskanalen
  • Bygga en stark varumärkesimage

Registrera dig GRATIS på 30 sekunder

Funktionerna som ingår i vår SMS-plattform

SMS-avsändarnamn

Välj ett eget avsändarnamn som visas på mottagarens telefon istället för ett telefonnummer. Bygg upp ett medvetande om varumärket, öka trovärdigheten och effektiviteten i din SMS-kommunikation.

Personalisera innehållet

Gör era SMS mer personliga genom att använda anpassade textsegment. Till exempel kan man skriva in [%first_name%] i brödtexten så fyller systemet automatiskt i rätt kundnamn från er databas i varje meddelande.

Förkortade URL:er

Öka konversionsgraden genom att vidarebefordra mottagaren till er hemsida. Spåra inkommande trafik genom att använda korta länkar som är integrerade med SMS-plattformen.

SMS-mallar

Spara tid på återkommande meddelanden – spara dem som mallar som kan användas senare. Få åtkomst till mallarna när som helst, fyll i relevant data och skicka dem direkt.
SMS sender name

App-funktioner

Rabattkoder

Rabattkoder

Använd den här funktionen för att generera/importera och hantera rabattkoder som sedan kan användas för att mäta ROI för SMS-marknadsföringskampanjer.

Läs mer
Korta länkar och url:er

Korta länkar och url:er

Genom att inkludera korta URL:er i SMS:et får du ett extremt effektivt marknadsföringsverktyg och uppnår en öppningsfrekvens som en e-postkampanj inte kommer i närheten av.

Läs mer
Multimedia

Multimedia

Det går att lägga till ytterligare media till SMS:et, till exempel bilder, videoklipp och pdf-er, allt hanteras från SMSAPI.

Läs mer
Underkonton

Underkonton

Det är enkelt att delegera uppgifter till medarbetare, ställa in ansvarsområden och definiera rättigheter. Det går även att skapa en gemensam budget.

Läs mer
Schemalagda SMS

Schemalagda SMS

Missa inte några fler chanser. Planera er SMS-kampanj i förväg, så sparar du tid och undviker att dina meddelanden blir försenade.

Läs mer
Samla in kunddata

Samla in kunddata

Skapa en effektiv kundbas på enklast möjliga sätt. Den här widgeten är lätt att installera och gör det möjligt att samla in kunddata snabbt! Alla insamlade nummer läggs automatiskt till i den valda gruppen i kontaktdatabasen.

Läs mer
Födelsedags-SMS

Födelsedags-SMS

Grattis på födelsedagen! Skicka personliga meddelanden till era kunder (och infoga en rabattkod till exempel). Det är ett perfekt sätt att skapa en positiv bild av varumärket/företaget. Allt som behövs är att ni samlar in födelsedatum och sedan sköter funktionen resten.

Läs mer
Segmentering

Segmentering

SMS-marknadsföring är effektivt om den sköts på rätt sätt. Med den här funktionen kan man gruppera kontakter som man vill, till exempel efter skostorlek, och sedan använda dem i kommande kampanjer.

Läs mer

En SMS-gateway som är enkel att använda

Allt du behöver för din SMS-kommunikation ingår i vår webbportal

För det första – vi erbjuder förstklassiga funktioner i en och samma lösning. Att ladda upp och hantera företagets kontaktdatabas är enkelt, och databasen skyddas av säkra krypteringsprotokoll. Det går att anpassa, schemalägga, spåra och rapportera nästan allt som har att göra med dina SMS-kampanjer.

Vi lägger hela tiden till nya funktioner och förbättrar de som redan finns. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda.

Verktyg

Följande funktioner kan vara användbara när du skickar sms från datorn:

  • lägg till rabattkoder
  • definiera tid och datum för lansering av kampanjen
  • skapa meddelanden med hög prioritet (snabba SMS).
  • använd specialtecken i UTF-8-kodning

När kampanjen är klar kan du generera en rapport som visas i kundpanelen.