SMSAPI - Womengineer väljer SMSAPI som SMS-leverantör

Womengineer var i början av året på jakt efter en enkel SMS-plattform och valde SMSAPI som deras leverantör. Deras mål med SMS-utskick är att nå ut till deras målgrupp snabbt och smidigt.

Läs mer

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren gällande våra tjänster och funktioner på SMSAPI.se. Har du ytterligare frågor? Vänligen kontakta vår kundsupport.

Läs mer
Bygg en exklusiv kunddatabas - SMSAPI.se

Rätt insikter är nyckeln till en kostnadseffektiv marknadsföring, men det finns ingen insikt utan data. Har du hört talas om Pareto-principen? Principen säger att 80% av din vinst kommer från 20% av dina kunder. Att inte känna dina kunder kan vara ditt dyraste misstag. För att nå din målgrupp och öka avkastningen bör du bygga upp din exklusiva kunddatabas.

Läs mer
SMSAPI - skapa SMS-utskick och kampanjer från fil

Välkommen till nästa del av SMSAPIs guide. I den här delen kommer vi visa dig hur enkelt det är att skicka SMS-kampanjer direkt från filer.

Läs mer
SMSAPI - samla in kunddata

Välkommen till nästa del av SMSAPIs guide. I den här delen lär du dig att använda SMSAPIs smarta widget för att samla in kunddata, du implementerar den enkelt på er hemsida och bygger därmed er egen databas.

Läs mer

Välkommen till fjärde delen av vår guide! Du får nu lära dig att skapa, ladda upp och importera enskilda kontakter eller hela databaser för dina framtida kampanjer.

Läs mer