SMSAPI_SMS_Logistik

Inom logistikbranschen är snabb och effektiv kommunikation A och O. Med en träffsäker och effektiv kommunikation kan du förenkla upplevelsen för dina kunder samtidigt som du effektiviserar företagets arbetsprocesser. Med SMS-kommunikation kan du enkelt automatisera dina utskick, och säkerställa att du når rätt kund snabbt.  

Läs mer
Bransch-ehandel

SMS-kommunikation kan på många sätt bidra till att din e-handel ökar sin försäljning samtidigt som verksamheten effektiviseras. Med SMS kan du bland annat skicka kampanjer med tydlig call to action, automatiska aviseringar, uppdatera dina kunder om leveransstatus och skapa engagerande tvåvägskommunikation. Du kan också skapa massutskick för att effektivisera din kommunikation och nå ett brett spektrum av konsumenter. 

Läs mer
SMSAPI_Guide_Funktioner

Vi har samlat tipsen för dig som har koll på SMS och vill accelerera din kommunikation med flera funktioner! I SMSAPIs kundportal erbjuds flertalet funktioner som kan hjälpa dig att skapa en engagerad och nyanserad kundkommunikation – och det behöver inte vara så svårt. I denna guide går vi igenom lättanvända och användbara verktyg för att du ska kunna avancera din SMS-kommunikation med några få steg. 

Läs mer

När Boardon letade efter en ny SMS-leverantör sökte de efter en träffsäker och pålitlig SMS-plattform som kunde integreras med deras befintliga affärssystem - SMSAPI har nu levererat SMS åt Boardon i 5 månader. 

Läs mer
SMSAPI_Guide_SMS

Vi har tagit fram guiden för dig som bara vill skicka SMS och inte tänka på på några krusiduller! Vi har samlat stegen för dig som helt enkelt bara vill skicka SMS. Vi kommer gå igenom hur de registrerar ett kostnadsfritt konto, laddar ditt konto med pengar, registrerar avsändarnamn och hur du gör ditt första SMS-utskick.

Läs mer
SMSAPI_1år

För ett år sedan lanserades SMSAPI i Sverige och vi är otroligt glada över den tillväxtresa vi haft tillsammans med våra kunder. Det har varit ett framgångsrikt första år och vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans. 

Läs mer