SMS-notifiering – effektiv kommunikation

Förbättra kommunikationen med era kunder genom att använda SMS-notifikationer för att:

  • Skicka relevant information om beställningar eller tjänster
  • Leverera viktiga och brådskande meddelanden
  • Minska antal förfrågningar till din kundservice
Skapa konto

Registrera dig GRATIS på 30 sekunder

SMS-notifikationer för företag

SMS-notifikationer är automatiserade textmeddelanden som skickas av IT-systemet. SMS-notifikationerna kan innehålla information om inköps- och leveransprocessen, beställningar som gjorts av kunden, uppgifter för inloggningsbehörigheter samt påminnelser om kommande möten och evenemang. Färdiga integrationer med de mest populära e-handelssystemen för marknadsföring gör det möjligt att implementera direkt.

Kundservice via SMS

Kundservice via SMS

Till skillnad från marknadsföring via SMS är meddelanden som informerar om leveransprocessen en del av den tjänst som företaget tillhandahåller. Snabba aviseringar om ändringar i beställningsstatus, påminnelser om kommande händelser och betalningar samt verifiering av uppgifter, är idag standard inom kundservice och försäljningsprocessen.

Automatiserade systemmeddelanden är ett bra hjälpmedel för B2C-kommunikation. Det sparar resurser och tid för kundserviceavdelningen och är även värdefullt för kunderna.

Dessutom överensstämmer transaktionella icke-marknadsförings-SMS med GDPR. I de flesta fall krävs det inget ytterligare godkännande. Du bör dock informera om det i företagets integritetspolicy.

Integrationer

Tack vara vårt öppna API är det möjligt att genomföra massutskick via SMS (bulk SMS) från ditt befintliga system. Du kan använda färdiga anslutningar eller skapa nya.

Registrera dig gratis

Registrera dig på 30 sekunder

Skapa konto