SMS-meddelanden

Ta er mobilkommunikation till nästa nivå

  • Nå ut till tusentals kunder på några sekunder
  • Höj omsättningen med hjälp av det mest effektiva kommunikationsverktyget
  • Bygg en stark varumärkesimage
Skapa konto

Registrera dig GRATIS på 30 sekunder

App-funktioner

Rabattkoder

Använd den här funktionen för att generera/importera och hantera rabattkoder som sedan kan användas för att mäta ROI för SMS-marknadsföringskampanjer.

Korta URL:er

Genom att inkludera korta URL:er i SMS:et får du ett extremt effektivt marknadsföringsverktyg och uppnår en öppningsfrekvens som en e-postkampanj inte kommer i närheten av.

Multimedia

Det går att lägga till ytterligare media till SMS:et, till exempel bilder, videoklipp och pdf-er, allt hanteras från SMSAPI.

Underkonton

Det är enkelt att delegera uppgifter till medarbetare, ställa in ansvarsområden och definiera rättigheter. Det går även att skapa en gemensam budget!

Schemalagda SMS

Missa inte några fler chanser. Planera er SMS-kampanj i förväg, så sparar du tid och undviker att dina meddelanden blir försenade.

SMS-nyhetsbrev

Skapa en effektiv kundbas på enklast möjliga sätt. Den här widgeten är lätt att installera och är lösningen! Alla insamlade nummer läggs automatiskt till i den valda gruppen i kontaktdatabasen.

Födelsedags-SMS

Grattis på födelsedagen! Skicka personliga meddelanden till era kunder (och infoga en rabattkod till exempel). Det är ett perfekt sätt att skapa en positiv bild av varumärket/företaget. Allt som behövs är att ni samlar in födelsedatum och sedan sköter funktionen resten.

Segmentering

SMS-marknadsföring är effektivt om den sköts på rätt sätt. Med den här funktionen kan man gruppera kontakter som man vill, till exempel efter skostorlek, och sedan använda dem i kommande kampanjer.

En SMS-gateway som är enkel att använda

Se själv hur enkelt och snabbt det går att skapa en egen SMS-kampanj.

Därför skickas hundratusentals meddelanden som massutskick via SMSAPI varje dag:

För det första – vi erbjuder förstklassiga funktioner i en och samma lösning. Att ladda upp och hantera företagets kontaktdatabas är enkelt, och databasen skyddas av säkra krypteringsprotokoll. Det går att anpassa, schemalägga, spåra och rapportera nästan allt som har att göra med dina SMS-kampanjer.

Vi lägger hela tiden till till nya funktioner och förbättrar de som redan finns. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda.

Verktyg

Följande verktyg kan vara användbara när ni skapar era meddelanden:

  • lägg till rabattkoder
  • definiera tid och datum för lansering av kampanjen
  • skapa meddelanden med hög prioritet (snabba SMS).
  • använd specialtecken i UTF-8-kodning

När kampanjen är klar kan du generera en rapport som visas i kundpanelen.

Registrera dig gratis

Registrera dig på 30 sekunder

Skapa konto