SMSAPI Tjänster

SMSAPI erbjuder SMS-tjänster via API och webb för företag. Engagera era kunder direkt via SMS!

Våra tjänster passar perfekt för företag och organisationer som vill kommunicera snabbt och direkt med sina kunder. Läs mer nedan.

Kommunicera via SMS API eller webbgränssnitt

Se vårt erbjudande:

Rabattkoder

Använd den här funktionen för att generera/importera och hantera rabattkoder som sedan kan användas för att mäta ROI för SMS-marknadsföringskampanjer.

Korta länkar och url:er

Genom att inkludera korta URL:er i SMS:et får du ett extremt effektivt marknadsföringsverktyg och uppnår en öppningsfrekvens som en e-postkampanj inte kommer i närheten av.

Multimedia

Det går att lägga till ytterligare media till SMS:et, till exempel bilder, videoklipp och pdf-er, allt hanteras från SMSAPI.

Underkonton

Det är enkelt att delegera uppgifter till medarbetare, ställa in ansvarsområden och definiera rättigheter. Det går även att skapa en gemensam budget.

Schemalagda SMS

Missa inte några fler chanser. Planera er SMS-kampanj i förväg, så sparar du tid och undviker att dina meddelanden blir försenade.

Samla in kunddata

Skapa en effektiv kundbas på enklast möjliga sätt. Den här widgeten är lätt att installera och gör det möjligt att samla in kunddata snabbt! Alla insamlade nummer läggs automatiskt till i den valda gruppen i kontaktdatabasen.

Födelsedags-SMS

Grattis på födelsedagen! Skicka personliga meddelanden till era kunder (och infoga en rabattkod till exempel). Det är ett perfekt sätt att skapa en positiv bild av varumärket/företaget. Allt som behövs är att ni samlar in födelsedatum och sedan sköter funktionen resten.

Segmentering

SMS-marknadsföring är effektivt om den sköts på rätt sätt. Med den här funktionen kan man gruppera kontakter som man vill, till exempel efter skostorlek, och sedan använda dem i kommande kampanjer.

Våra kunder

Gör som 7 000 andra företag - använd SMSAPI!

Registrera dig gratis

Registrera dig på 30 sekunder

Skapa konto