Innehållsförteckning

Idag lanseras äntligen SMSAPI i Sverige. Vi erbjuder företag ett enkelt verktyg för SMS-kommunikation via webbgränssnitt eller API. Vi ger er en helhetslösning där ni har kontrollen – skapa SMS-utskick, segmentera och utveckla er kunddatabas, kompletta analyser och flera andra funktioner som förbättrar er kundkommunikation.

SMSAPI har kunskapen och erfarenheten för att erbjuda ett effektivt kommunikationsverktyg för alla typer av företag och branscher. Med vår enkla SMS-plattform blir det möjligt för företag att själva ta kontrollen över deras kommunikationsverktyg och nå deras mål. Det är ingen tillfällighet att 98% av våra befintliga kunder skulle rekommendera SMSAPIs tjänster till andra företag.

– Vi är glada över att SMSAPIs plattform äntligen finns tillgänglig i Sverige och tror att det kommer innebära stora möjligheter för företag. Vårt mål är att tillhandahålla en enkel SMS-plattform med ett brett användningsområde tack vare dess flexibla funktioner och analyser, säger Wojciech Kaczmarek, Managing Director på SMSAPI Polen.

– Det finns en efterfrågan på marknaden och vi är övertygade om att vår SMS-plattform är det som företag behöver för att skapa en engagerande SMS-kommunikation. Vi gör det enkelt för våra kunder att snabbt och smidigt komma igång, ett konto tar 30 sekunder att skapa och efter att ett betalkort registrerats är det bara att börja skicka, säger Frida Finnström, Managing Director på LINK Mobility AB.

SMS är en kanal som går bättre jämfört med andra när det kommer till kundkommunikation. När företag själva kan skapa ett konto och snabbt och intuitivt kan skapa, distribuera och följa upp SMS-utskick så blir det ännu enklare att implementera SMS som en del av deras marknadsföring.

SMSAPI är en self sign up-tjänst där företag kan skapa ett konto och komma igång med SMS-kommunikation på nolltid. Med vårt SMS-verktyg kan kunder snabbt och intuitivt planera och analysera deras SMS-utskick. Det ger våra kunder större frihet i hur de vill genomföra deras SMS-kommunikation, och med våra verktyg inuti plattformen har de tillgång till alla tänkbara delar som krävs för en lyckad SMS-kommunikation.

SMSAPI

SMSAPIs resa började 2007 i Polen och har sedan dess haft en stadig tillväxtresa. Vi är idag en betrodd och uppskattad SMS-leverantör med närvaro i över 200 länder. Vi har över 6000 nöjda kunder och skickade över en miljard meddelanden 2019.