SMSAPI.se - så lyckas du med SMS-kommunikationen

Har du övervägt SMS för marknadsföring och kommunikation, men är osäker på hur du ska börja? SMS är en av de mest populära kanalerna för kommunikation i världen, med en öppningsgrad på 98%. Dessutom läses 90% av alla SMS inom 3 minuter vilket innebär att kanalen är extra effektiv för kritisk och viktig information som ska nå ut snabbt.

Läs mer

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren gällande våra tjänster och funktioner på SMSAPI.se. Har du ytterligare frågor? Vänligen kontakta vår kundsupport.

Läs mer
Bygg en exklusiv kunddatabas - SMSAPI.se

Rätt insikter är nyckeln till en kostnadseffektiv marknadsföring, men det finns ingen insikt utan data. Har du hört talas om Pareto-principen? Principen säger att 80% av din vinst kommer från 20% av dina kunder. Att inte känna dina kunder kan vara ditt dyraste misstag. För att nå din målgrupp och öka avkastningen bör du bygga upp din exklusiva kunddatabas.

Läs mer
SMSAPI - skapa SMS-utskick och kampanjer från fil

Välkommen till nästa del av SMSAPIs guide. I den här delen kommer vi visa dig hur enkelt det är att skicka SMS-kampanjer direkt från filer.

Läs mer
SMSAPI - samla in kunddata

Välkommen till nästa del av SMSAPIs guide. I den här delen lär du dig att använda SMSAPIs smarta widget för att samla in kunddata, du implementerar den enkelt på er hemsida och bygger därmed er egen databas.

Läs mer

Välkommen till fjärde delen av vår guide! Du får nu lära dig att skapa, ladda upp och importera enskilda kontakter eller hela databaser för dina framtida kampanjer.

Läs mer